torstai 21. heinäkuuta 2011

À Paris avec mon amour

Ensimmäinen viikko kesälomasta takana, vietimme sen Ranskassa. Saimme keväällä kutsun miehen kollegan häihin Bordeaux'n lähelle, erääseen pikkukylään. Reissuun yhdistettiin samalla kertaa vähän Ranskan kiertelyä. Lensimme kuvankauniiseen Pariisiin, missä vietimme muutaman päivän. Häihin matkustimme luotijunalla läpi maaseudun. Kiertelimme siellä viinitiloja ja linnoja ja yövyimme pienissä, romanttisissa majataloissa.. Lopuksi viivähdimme vielä Bordeaux'n kaupungissa, aivan keskustan sydämessä, idyllisessä vanhaan kivitaloon rakennetussa hotellissa.


Pariisin kesästä inspiroituneena pukeuduin nuden väriseen pitsimekkoon - ja ihailin Eiffel-tornia, joka on aina yhtä vaikuttava näky kohotessaan korkeuksiin Pariisin taivaalle. Kesäinen kävelyretki päättyi piknikiin Concorde-puistossa. Eväskorissa tietysti punaviiniä, juustoja ja patonkia. Lämpöinen päivä taittui iltaan ja Seinen silloille syttyivät valot.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi kun googlettelin ideoita Bordeauxin matkaa ajatellen ja sieltä erästä hotellia. Jos saa esittää toiveen, niin kertoisitko lisää Bordeauxista... :)

t. Mimosa

Ella kirjoitti...

Kirjoittelin nyt yleisesti Bordauxista, kerro jos haluat seikkaperäisempää informaatiota :)