torstai 21. heinäkuuta 2011

Welcome to House of Vanilla


Ensimmäinen päivä.

Blogiharrastus lähti päiväkirjan ja kauniiden leikekuvien siirtämisestä pöytälaatikon kätköistä digitaaliseen muotoon - ikään kuin niiden päivittämisestä uuteen aikaan. Kirjoitan enimmäkseen itselleni, mutta vuorovaikutus lukijoiden kanssa tuo bloggailuun lisämausteen ja luo virkistävää perspektiiviä.

Kuka minä olen?

Blogia kirjoittaa 3-kymppinen, unelmiensa miehen kanssa naimisissa oleva ja elämäänsä (ainakin pääpiirteittäin) tyytyväinen nainen. Olen pienen merikaupungin kasvatti, maailmalla (lähinnä Lontoossa) muutamia vuosia asunut paluumuuttaja. Työelämässä istun siistissä toimistossa, mutta vapaa-ajalla päästän luovuuden valloilleen - harrastan sisustussuunnittelua, valokuvaamista, keraamista kuvanveistoa ja aina kun mahdollista, lähdemme miehen kanssa matkoille. Blogiajatus on kypsynyt mielessä jo pitkään ja nyt päätin vihdoin aloittaa :)

Toivottavasti viihdyt blogissani ja saat sitä, mitä itsekin blogimaailmasta haen: inspiraatiota, ideoita ja kaikkea kevyttä ja ihanaa arjen vastapainoksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa kamaa sinulta, mies. Ive lukea juttuja ennen ja olet aivan liian mahtava. Rakastan mitä youve got täällä, rakkautta, mitä olet sanovat ja miten sen sanot. Teet sen viihteellinen ja silti onnistuvat pitämään viisasta. En voi odottaa lukea sinulta lisää. Tämä on todella hieno blogi.